Jedz i chudnij!

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Należy konsumować, aby stracić
nadmierne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najkorzystniej dawać
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są również tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale wtedy, gdy
pochłaniamy za dużo kalorii.
Tłuszcz można jeść w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować prawie 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze sycą oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w diecie, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają mnóstwto cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
posiłku, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są ogromnie dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się zjadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
codziennie musi zjadać
każda kobieta, aby
skutecznie
strawić oraz poprawić własny metabolizm.
Zdrowe jadło
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego trzeba
przygotować rozsądne tracenie nadwagi.

 tabletki odchudzające po 50

lipo c tabletki odchudzajace